Mom-me Time program

 

 • Zet je jouw kind(eren) altijd op de eerste plaats?
 • Wil je meer tijd voor jezelf?
 • Heb je behoefte aan adempauzes?
 • Kun je soms je geduld niet meer bewaren?
 • En heb je het idee dat je nooit genoeg doet als moeder?

Dan is het Mom-me Time programma iets voor jou! 

Met dit programma zorg je voor:

 • meer KWALItijd met je kinderen
 • geen schuldgevoel over tijd zonder je kinderen 
 • het najagen van je eigen dromen 

Wat is het Mom-me Time Programma?

In het kort:

 • Een programma van tien of twaalf weken, afhankelijk van jouw investering 
 • 30 minuten per week tijd voor jezelf
 • Rechtstreeks contact voor vragen (antwoord binnen 48 uur)
 • Werkboek met opdrachten
 • Planner
 • Contact met andere moeders

Wanneer start het?

Een nieuwe datum is nog niet bekend, maar als je geïnteresseerd bent, houd ik je hiervan op de hoogte.

Tien of twaalf weken lang ga je met informatie en opdrachten aan de slag om meer energiete krijgen, zodat je kunt genietenvan de tijd met je kinderen. Ze worden zo snel groot; er is geen tijd te verliezen!Het Mom-me Time programma bestaat uit theorie en praktijk. Je leert over psychologie en spiritualiteit. Je onderzoekt wat jou tegenhoudt en waar beperkende overtuigingenvandaan komen. Je weet hoe je negatieve gedachten kan verminderen en ombuigen. Aan alleen de informatie heb je niks, daarom ga je echt aan de slag.Per week ben je ongeveer 30 minuten bezig met het programma. Om ervoor te zorgen dat je die 30 minuten per week voor jezelf vrij maakt, krijg je een planner bij het programma.

Al tijdens het programma merk je verschil in jouw kijk op het moederschap en je geluksgevoel. Met dit programma sta je positiever in het leven en in het moederschap.

Voor wie graag contact wil met andere moeders is er een Instagrampagina waar je lid van kunt worden. Hier wordt alle informatie gedeeld en kunnen jullie ervaringen uitwisselen. Mocht je hier geen interesse in hebben, dan is dat geen probleem. Dit is een extra en niet de enige weg waar de informatie te krijgen is.

Omdat persoonlijke ontwikkeling komt met ontdekkingen en nieuwe vragen, heb je de mogelijkheid om je persoonlijke en inhoudelijke vragen via Whatsapp, e-mail of social media rechtstreeks aan mij te stellen. Hierop krijg je altijd binnen 48 uur een antwoord.

Wat krijg je als je je aanmeldt voor het Mom-me Time Program?

Bij de ALL-IN variant krijg je:

 • Een programma van twaalf weken
 • 30 minuten per week
 • Rechtstreeks contact voor vragen (antwoord binnen 48 uur)
 • 90 minuten 1:1 coaching
 • Werkboek met opdrachten
 • Planner
 • Contact met andere moeders
 • Wekelijks Whatsapp contact met mij 

De waarde van het programma is € 480, maar het Mom-me Time Program kost nu € 150!

Houd er rekening mee dat er een beperkt aantal plaatsen zijn.

Bij de instap-variant krijg je:

 • Een programma van tien weken
 • 30 minuten per week
 • Rechtstreeks contact voor vragen (antwoord binnen 48 uur)
 • Werkboek met opdrachten
 • Planner
 • Contact met andere moeders

Deze variant heeft een waarde van ongeveer € 400 euro en krijg je voor slechts € 40

“In 2021 heb ik het mom-me-time programma gevolgd bij Nikki. Ik was op het punt gekomen dat een bezoekje aan het toilet de enige me-time was die ik had en zelfs nog niet eens altijd. Hoog tijd voor verandering dus! 

In het begin dacht ik dat er vooral externe factoren waren die mijn me-time belemmerden, maar het programma en de coaching van Nikki hebben me laten inzien dat het vooral in mij zit. Dat het veel meer gaat over jezelf rust gunnen en die ook nemen. Over hulp aanvaarden dan in je eentje door blijven ploeteren. En misschien nog wel het belangrijkste: het goede voorbeeld aan, in mijn geval, mijn dochter geven. 

Het programma duurt 12 weken en dat vond ik in het begin best lang. Helemaal met de gedachte die ik toen had: hoe moet ik daar in godsnaam tijd voor maken?! Maar doordat het 12 weken duurt, krijg je juist de tijd / dwingt het je om structureel meer tijd voor jezelf vrij te maken. En dat werkt. 

Het programma zit goed in elkaar met een goede balans tussen theorie en praktijk. Je ziet dat er veel aandacht en tijd in gestoken is en het werkboek en de planner werkten erg goed voor mij. 

Nikki heb ik ervaren als een zeer prettige coach, toegankelijk en persoonlijk. 

Ik wens andere moeders dit programma ook toe. Ik raad dan aan om actief deel te nemen aan de besloten instagram groep. In ‘mijn editie’ gebeurde daar weinig en dat vond ik jammer. Ik denk dat ervaringen uitwisselen met andere moeders juist ook een meerwaarde kan vormen.”  

Linn

Deelneemster eerste versie MMTP

“Nikki is een hele lieve en rustige coach. De opdrachten met bijbehorende filmpjes zijn duidelijk en helpen je echt om de juiste doelen te kunnen stellen waar je dan in de weken erop aan gaat werken. De 1:1 sessie werkt verhelderend waarbij Nikki goed in de gaten heeft waar de ‘’pijnlijke’’ plek zit en daarbij handige handvatten voor kan geven. Nikki is laagdrempelig en bij vragen probeert ze met je mee te denken. Ik merk na het einde van het Mom-me program dat ik beter keuzes kan maken waar iedereen blijer van wordt. Het is een verrijking geweest in het drukke ‘’mama’’ leven!”

Steffi

Deelneemster eerste versie MMTP

​”Om heel eerlijk te zijn, startte ik niet met een enorme intrinsieke motivatie aan het mommeprogram. Ik ben nog niet zo lang voor het programma ingestort met een enorme fysieke reactie op stress en overwerk. Ik liep aan het einde van een helpend traject bij een psycholoog en voelde me eindelijk weer een stuk beter. Er waren best wel dingen in mijn leven die nog wat aangepast mochten worden. Met name mijn eeuwige schuldgevoel over alles en weinig eigen tijd. Ik dacht eigenlijk: ik kan dit zelf wel (weer). Maar Nikki bleef posten en bleef me triggeren en ik dacht: oké, het kan me alleen maar iets brengen. En zo niet, dan heb ik er niets mee verloren.

Ik heb de opdrachten keurig netjes uitgevoerd (streber?… hmm, misschien) en het heeft me een spiegel voorgehouden. De agenda-opdracht waarbij je energie-gevers en energie-nemers moest markeren staat me het meest bij. Mijn agenda stond vol met energie-nemers.

De één op één was voor ons allebei een beetje opgelaten in het begin, omdat onze relatie eventjes ‘anders’ was. Maar Nikki laat je altijd snel op je gemak voelen en benoemd dat het best even raar/spannend mag zijn, waardoor het dit gelijk niet meer is. Éen op één wordt alles wat je zelf gedaan hebt, nog even verheldert en daarna kun je zelf met frisse blik aan het leven verder. Nikki is lief, betrouwbaar en ontwapenend. Ik zou zeggen: als je voelt dat je best een zetje in de rug kunt gebruiken, is dit programma een fijne ondersteuning.”

Anoniem

Deelneemster eerste versie MMTP

Over Nikki Wolff

In het kort ben ik moeder, perfectionist, sportief,
behulpzaam, geneigd mezelf uit het oog te verliezen,
en coach. Mijn langere verhaal lees je hier.

Ik coach mensen die:

 1. Een burn-out hebben of lange tijd stress ervaren;
 2. Een nieuw perspectief op hun situatie willen horen, van iemand die meedenkt én meevoelt;
 3. Hooggevoelig zijn en niet weten hoe ze hiermee om moeten gaan;
 4. Zich bewust willen worden van belemmerende overtuigingen en deze actief aan willen pakken;
 5. Voor hun eigen geluk willen kiezen.

Met het Mom-me Time Programma help ik andere moeders.

Als moeder cijfer je jezelf vaak weg voor je kind(eren). Ze zijn van je afhankelijk en nog zo ontzettend kwetsbaar dat je alles zou doen om te garanderen dat ze gelukkig zijn.

Maar een gelukkig kind begint bij een gelukkige moeder. Je kind is namelijk je spiegel; als jij goed in je vel zit, voelt je kind dat aan.

Omdat ik weet hoe moeilijk het is om tijd voor jezelf te nemen als moeder, heb ik het Mom-me Time Programma ontwikkeld.

Als je vragen hebt over het coachen of het Mom-me Time programma, stuur me dan een berichtje.

En als je mee wilt doen, meld je vandaag aan om zeker te zijn van jouw plekje.

“Maak je niet langer dan 5 minuten druk om iets wat over 5 jaar niet meer uitmaakt”