Mom-me Time program

 

 • Zet je jouw kind(eren) altijd op de eerste plaats?
 • Wil je meer tijd voor jezelf?
 • Heb je behoefte aan adempauzes?
 • Voelt het alsof je partner wel gewoon doorgaat zoals voordat jullie kinderen hadden? 
 • Kun je soms je geduld niet meer bewaren?
 • Geef je prioriteit aan je gezin en niet aan jezelf? 
 • Eten je kinderen lekker gezond en jij ‘als het maar gemakkelijk is’? 
 • En heb je het idee dat je nooit genoeg doet als moeder?

Dan is het Mom-Me Time Program iets voor jou! 

Met dit programma zorg je voor:

 • meer KWALItijd met je kinderen
 • geen schuldgevoel over tijd zonder je kinderen 
 • het najagen van je eigen dromen 
 • maar je zorgt vooral weer voor jezelf!

Wat is het Mom-Me Time Program?

In het kort:

 • Een programma van tien weken, twaalf weken of een jaar, afhankelijk van jouw investering 
 • 30 minuten per week tijd voor jezelf
 • Rechtstreeks contact voor vragen (antwoord binnen 48 uur)
 • Werkboek met opdrachten
 • Planner

Wanneer start het?

Je kunt starten wanneer jij wilt! Stuur me een berichtje via onderstaande knoppen en dan stemmen we samen af wanneer jouw programma start.

“Nikki is een hele lieve en rustige coach. De opdrachten met bijbehorende filmpjes zijn duidelijk en helpen je echt om de juiste doelen te kunnen stellen waar je dan in de weken erop aan gaat werken. De 1:1 sessie werkt verhelderend waarbij Nikki goed in de gaten heeft waar de ‘’pijnlijke’’ plek zit en daarbij handige handvatten voor kan geven. Nikki is laagdrempelig en bij vragen probeert ze met je mee te denken. Ik merk na het einde van het Mom-me program dat ik beter keuzes kan maken waar iedereen blijer van wordt. Het is een verrijking geweest in het drukke ‘’mama’’ leven!”

Steffi

Deelneemster eerste versie MMTP

Tien of twaalf weken lang ga je met informatie en opdrachten aan de slag om meer energie te krijgen, zodat je kunt genieten van de tijd met je kinderen. Ze worden zo snel groot; er is geen tijd te verliezen! Het Mom-Me Time Program bestaat uit theorie en praktijk. Het is wetenschappelijk en down to earth, maar ook spiritueel en gebaseerd op natuurwetten. Haal eruit wat voor jou werkt. Je onderzoekt wat jou tegenhoudt en waar beperkende overtuigingen vandaan komen. Je weet hoe je negatieve gedachten kan verminderen en ombuigen. Aan alleen de informatie heb je niks, daarom ga je echt aan de slag. Per week ben je ongeveer 30 minuten bezig met het programma. Om ervoor te zorgen dat je die 30 minuten per week voor jezelf vrij maakt, krijg je een planner bij het programma.

Al tijdens het programma merk je verschil in jouw kijk op het moederschap en je geluksgevoel. Met dit programma sta je positiever in het leven en in het moederschap.

Omdat persoonlijke ontwikkeling gepaard gaat met ontdekkingen en nieuwe vragen, heb je de mogelijkheid om je persoonlijke en inhoudelijke vragen via Whatsapp, e-mail of social media rechtstreeks aan mij te stellen. Hierop krijg je altijd binnen 48 uur een antwoord.

En als je voor het VIP programma kiest, ben je zelfs na 12 weken en vier 1:1 sessies nog niet van me af. Dan gaan we na die drie maanden nóg 9 maanden samen verder. Een jaar lang ga ik je dan helpen om blijvend het roer om te gooien!

 

“In 2021 heb ik het mom-me-time programma gevolgd bij Nikki. Ik was op het punt gekomen dat een bezoekje aan het toilet de enige me-time was die ik had en zelfs nog niet eens altijd. Hoog tijd voor verandering dus! 

In het begin dacht ik dat er vooral externe factoren waren die mijn me-time belemmerden, maar het programma en de coaching van Nikki hebben me laten inzien dat het vooral in mij zit. Dat het veel meer gaat over jezelf rust gunnen en die ook nemen. Over hulp aanvaarden dan in je eentje door blijven ploeteren. En misschien nog wel het belangrijkste: het goede voorbeeld aan, in mijn geval, mijn dochter geven. 

Het programma duurt 12 weken en dat vond ik in het begin best lang. Helemaal met de gedachte die ik toen had: hoe moet ik daar in godsnaam tijd voor maken?! Maar doordat het 12 weken duurt, krijg je juist de tijd / dwingt het je om structureel meer tijd voor jezelf vrij te maken. En dat werkt. 

Het programma zit goed in elkaar met een goede balans tussen theorie en praktijk. Je ziet dat er veel aandacht en tijd in gestoken is en het werkboek en de planner werkten erg goed voor mij. 

Nikki heb ik ervaren als een zeer prettige coach, toegankelijk en persoonlijk. 

Ik wens andere moeders dit programma ook toe. Ik raad dan aan om actief deel te nemen aan de besloten instagram groep. In ‘mijn editie’ gebeurde daar weinig en dat vond ik jammer. Ik denk dat ervaringen uitwisselen met andere moeders juist ook een meerwaarde kan vormen.”  

Linn

Deelneemster eerste versie MMTP

Even praktisch: wat krijg je als je je aanmeldt voor het Mom-me Time Program?

Het VIP programma bevat:

 • Een programma van twaalf weken
 • Praktijkopdrachten die je voor jezelf doet, waar je ongeveer 30 minuten per week mee bezig bent
 • Rechtstreeks contact voor vragen (antwoord binnen 48 uur)
 • Vier (4!!!) sessies van 60 minuten 1:1 coaching gedurende het programma van twaalf weken
 • Een digitale planner
 • Wekelijks een kort incheck moment met mij
 • En daar bovenop krijg je na afloop van de twaalf weken nog maandelijks een 1:1 sessie om ervoor te zorgen dat je niet meer terugvalt in oude gewoonten, gedurende de 9 maanden daarna!

De waarde van dit VIP pakket is € 1000, maar je krijgt het nu nog voor € 499,50!

Bij de Premium variant krijg je: 

 • Een programma van twaalf weken
 • Praktijkopdrachten die je voor jezelf doet, waar je ongeveer 30 minuten per week mee bezig bent
 • Rechtstreeks contact voor vragen (antwoord binnen 48 uur)
 • Vier (4!!!) sessies van 60 minuten 1:1 coaching
 • Een digitale planner
 • Wekelijks een kort incheck moment met mij

De waarde van het programma is € 550, maar je volgt het nu voor € 199,50!

Bij de Basis variant krijg je:

 • Een programma van tien weken
 • Praktijkopdrachten die je voor jezelf doet, waar je ongeveer 30 minuten per week mee bezig bent
 • Rechtstreeks contact voor vragen (antwoord binnen 48 uur)
 • Een digitale planner

Deze variant heeft een waarde van ongeveer € 400 euro en krijg je nu voor € 49,50

​”Om heel eerlijk te zijn, startte ik niet met een enorme intrinsieke motivatie aan het mommeprogram. Ik ben nog niet zo lang voor het programma ingestort met een enorme fysieke reactie op stress en overwerk. Ik liep aan het einde van een helpend traject bij een psycholoog en voelde me eindelijk weer een stuk beter. Er waren best wel dingen in mijn leven die nog wat aangepast mochten worden. Met name mijn eeuwige schuldgevoel over alles en weinig eigen tijd. Ik dacht eigenlijk: ik kan dit zelf wel (weer). Maar Nikki bleef posten en bleef me triggeren en ik dacht: oké, het kan me alleen maar iets brengen. En zo niet, dan heb ik er niets mee verloren.

Ik heb de opdrachten keurig netjes uitgevoerd (streber?… hmm, misschien) en het heeft me een spiegel voorgehouden. De agenda-opdracht waarbij je energie-gevers en energie-nemers moest markeren staat me het meest bij. Mijn agenda stond vol met energie-nemers.

De één op één was voor ons allebei een beetje opgelaten in het begin, omdat onze relatie eventjes ‘anders’ was. Maar Nikki laat je altijd snel op je gemak voelen en benoemd dat het best even raar/spannend mag zijn, waardoor het dit gelijk niet meer is. Éen op één wordt alles wat je zelf gedaan hebt, nog even verheldert en daarna kun je zelf met frisse blik aan het leven verder. Nikki is lief, betrouwbaar en ontwapenend. Ik zou zeggen: als je voelt dat je best een zetje in de rug kunt gebruiken, is dit programma een fijne ondersteuning.”

Anoniem

Deelneemster eerste versie MMTP

Over Nikki Wolff

In het kort ben ik moeder, perfectionist, sportief,
behulpzaam, geneigd mezelf uit het oog te verliezen,
en coach. Mijn langere verhaal lees je hier.

Ik coach mensen die:

 1. Een burn-out hebben of lange tijd stress ervaren;
 2. Een nieuw perspectief op hun situatie willen horen, van iemand die meedenkt én meevoelt;
 3. Hooggevoelig zijn en niet weten hoe ze hiermee om moeten gaan;
 4. Zich bewust willen worden van belemmerende overtuigingen en deze actief aan willen pakken;
 5. Voor hun eigen geluk willen kiezen.

Met het Mom-me Time Programma help ik andere moeders.

Als moeder cijfer je jezelf vaak weg voor je kind(eren). Ze zijn van je afhankelijk en nog zo ontzettend kwetsbaar dat je alles zou doen om te garanderen dat ze gelukkig zijn.

Maar een gelukkig kind begint bij een gelukkige moeder. Je kind is namelijk je spiegel; als jij goed in je vel zit, voelt je kind dat aan.

Omdat ik weet hoe moeilijk het is om tijd voor jezelf te nemen als moeder, heb ik het Mom-me Time Programma ontwikkeld.

Als je vragen hebt over het coachen of het Mom-me Time programma, stuur me dan een berichtje.

En als je mee wilt doen, meld je vandaag aan om zeker te zijn van jouw plekje.

“Maak je niet langer dan 5 minuten druk om iets wat over 5 jaar niet meer uitmaakt”