DOODENG! Camera’s… Ik houd er niet zo van. Wel om er achter te staan hoor, en mooie foto’s te maken. Maar ervoor? op de foto? Altijd onzeker. Bewegende beelden? no way!

En toch… Ging ik de uitdaging aan.

Ik werd een tijdje geleden benaderd door Dani, een student aan de NHTV die samen met mede-studenten bezig was een programma te maken voor zijn opleiding. Een van de onderwerpen was ‘mental health issues’.

Dani benaderde mij, omdat ie mij had gevonden via Instagram. Wat ie precies van me wilde? In de show moesten korte shots komen van mensen die zelf te maken hadden gehad met depressies, burn-outs, etc., die gemene tweets van anderen voorlazen en hierop reageerden. Het idee is gebaseerd op de Mean Tweets van Jimmy Kimmel.

Ik heb echt wel even getwijfeld, toen ik de mail van Dani las. Ik zou dus voor een camera moeten zitten. Bewegend beeld. En toen ik een mede-student van Dani telefonisch sprak voor meer uitleg over wat nu de bedoeling was, bleek ook nog dat het in het Engels moest.

O MY GOD
(dat is zo’n beetje alles wat ik weet in het  Engels) (okee, dat is overdreven, ik kan mezelf wel redden in het Engels, maar toch)

Maar goed. Ik vertelde jullie laatst nog wat over grenzen verleggen enzo. Dus werd het maar weer eens tijd dat ik dat zelf ook deed. En dus, kan ik jullie, met een gigantisch hoge hartslag en een brok in mijn keel, hierbij verwijzen naar mijn debuut op Youtube:

Ik kom rond 26:50 in beeld en het duurt maar ongeveer 10 seconden, maar echt, ik vond dit zo eng! En dus ben ik best een beetje trots dat ik het heb gedaan 😉

O ja, trouwens: aanrader om niet alleen die 10 seconden van mijn Youtube carrière te bekijken, maar de hele show. Houd er rekening mee dat het studenten zijn en het dus nog niet te vergelijken is met een echte tv-show, maar ik vind dat ze het super knap in elkaar hebben gezet en vooral de boodschap spreekt me zeer aan!

Op naar de volgende grens, en erover!

X Nikki