Ik hoor je denken: ‘booty talk, dat klinkt een beetje als… bedoelt ze nu…?’. Nee. Ik bedoel letterlijk wat er staat: mijn billen wilden mij iets zeggen.

Mijn billen proberen me wel vaker iets te zeggen. Als ik bijvoorbeeld voor het eerst sinds maanden weer eens naar de sportschool ben geweest: au! Of ik dat alsjeblieft nooit meer wil doen. Of misschien iets vaker dan eens per half jaar.

Zo ook gisteren. Mijn billen zeiden de hele dag al au, nadat ik woensdagochtend voor het eerst sinds een maand de sportschool weer eens bezocht. Ik probeerde er de hele dag achter te komen of ze nou bedoelden dat ik vaker moest gaan of juist maar moest stoppen met dat trainen.

Tot gisteravond. Terwijl ik compleet stijf van de spierpijn probeerde te bukken om iets van het tv-kastje op te pakken, waren mijn billen het compleet beu. En dat reageerden ze af op mijn broek. Het resultaat? Mijn linkerbil was volledig zichtbaar, door een scheur van zo’n 30 centimeter naast de linkerkontzak van mijn spijkerbroek. Best jammer van die broek ook. Dat was zo’n boyfriend jeans en die heb ik maar één. Was overigens toch al niet de favoriet van mijn vriend, zo’n boyfriend jeans. Hoewel, met dat gat erin nu misschien weer wel 😉

Ik probeer er nu dus weer achter te komen wat mijn billen precies wilden zeggen. Moet ik mijn relatie met Tony (‘s Chocolonely) definitief verbreken? Of hoef ik niet meer naar de sportschool omdat mijn billen al super gespierd zijn?

Ik denk er nog even over na. Terwijl ik mijn pizza margherita eet en een rood wijntje drink.

X Nikki