Ervaringen

 

 

Een beetje confronterend, maar wel nodig

“Toen ik met Nikki in contact kwam zat ik niet lekker in mijn vel, maar ik wist niet helemaal waarom. Al tijdens de intake wist Nikki te identificeren waar ik mee in de knoop zat én maakte ze een opmerking die me aan het denken zette—een beetje confronterend, maar wel nodig.   

Ik vind het prettig dat Nikki goed luistert, maar ook mijn problemen herkende en persoonlijke ervaringen kon delen. Zo liet ze zien dat ik niet gek of raar ben. 

In een traject van slechts drie gesprekken hebben we diverse technieken geprobeerd en gevonden die mij helpen positiever te denken en bezig te gaan met wat mij dwars zat.” – Petra 

Ruimte om zelf te gaan nadenken 

“Door het kunnen delen van de dingen waar ik tegenaan loop heb ik voor mezelf duidelijker kunnen krijgen waar mijn blokkades zitten en waarmee ik verder aan de slag moet.   

Je aanpak is erg prettig. Door je manier van vragen stellen geef je iemand de ruimte om zelf te gaan nadenken en dingen anders in te zien. Je draagt waardevolle tips aan en voorbeelden die verhelderend werken.  

In korte heb ik best veel dingen geleerd van onze gesprekken. Door je vragen en doordat je mij de ruimte hebt gegeven om mijn verhaal te kunnen doen zijn er bepaalde processen in gang gezet waardoor ik nu echt het idee heb dat ik vooruit kom.” – Anoniem

Samen kijken naar de beste oplossing

“Ik was al een tijdje opzoek naar een HSP coach die mijn vragen kon beantwoorden en mij verder op weg kon helpen. Nikki bood een gratis coachingsgesprek aan waarbij zij een nieuwe methode van coachen uit zou proberen. Hier had ik mij natuurlijk voor aangemeld, wat een mooie kans dacht ik. Ik was ook erg blij toen ik hoorde dat ik geselecteerd was voor het gesprek.   
 
Ik vond het een heel fijn gesprek met Nikki. Ze luistert goed naar je en weet je echt op je gemakt te stellen door haar rustige manier van praten. Ze laat je goed zelf na denken door gerichte vragen te stellen waardoor je samen tot de beste inzichten komt. Ze helpt om samen te kijken naar de beste oplossing/tools om zelf mee aan de slag te kunnen gaan. Al na één gesprek ben ik al goed op weg geholpen.” – Anoniem 

 

Iemand die kijkt naar het verhaal achter de persoon 

Ik heb Nikki benaderd in de hoop dat ze mij inzichten zou kunnen geven. Ik had vanwege mijn achtergrond weinig verwachtingen van het gesprek. Nikki heeft mij in de voorbereiding uitgebreid bevraagd om inzicht te krijgen in mijn situatie en ‘vraagstelling’ ik merkte tijdens ons inspiratiegesprek dat Nikki zich goed had ingelezen en vond het fijn dat ze voorbeelden uit mijn stukken aanhaalde.

Het gesprek verliep heel prettig, heel natuurlijk, we hebben veel besproken en voor mij werkte het heel erg dat Nikki haar eigen ervaringen deelde en soms ook reflecteerde wat ik liet zien. Mijn vervolgafspraak voor het nieuwe jaar moet nog worden gemaakt maar die komt er zeker. Het was voor mij een hele waardevolle sessie. Als je op zoek bent naar iemand die echt luistert en kijkt naar het verhaal achter de persoon en creatief is in het bedenken van handvatten die voor je kunnen werken, dan moet je zeker eens met Nikki spreken.” – Anoniem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Perfectie bestaat niet.
Wat de één perfect vindt,
vindt de ander niet goed genoeg.”

 

 

Notities van Nikki

 Hier deel ik mijn gevoel, inzichten en onzekerheden.